BIOCIL
Produkt Natyral
REGJISTRIMI I registruar dijetik ne ENTE Nene numer 158/7-00
TRADICION: BIOCILI pergaditetsipas receptures tradicionalei cili per mi niqind bitet bartet prej njenit nga tje trit nefamiljen Zhujoviq.
Prodhm natural dietik nga lojet endenike bimeve mjesorenga Bjeshka Bjelasica, Mali i Zi, S dhe M i Zi, me sertifikatrin pere Rregulisi i marurr nga Ministria per shendetsi Sdhe M i Zi i Ndihmon pacienteve me SMUNDJE TE RENDE KANCERO GENE.
Shum mjieket te lart te cilet percjellin rezultatet dhe EFEKTED te peacientet te cilet shfrytzoine ket pretarat jane tako-rd Qe BIOCILI rezultate te mira ne mjekimin e tumorit ne mu -Shri, melqise, pankreasin, lukthin, zorrit e trashe prosta – Tes, trunit si dhe tek organet famrore e famrav. Posaqerisht rezultatet te mira jane ne mjekimin e sistemit RESPARATOR. E shfrytzojne dhe pacijentet me smindje kansenrogenike Lekures (mellanomu mallignum), sidhe per smundje e linfes (M Hočkin, Limfop, Neiloza...) BIOCILI eshte i sukseshem ne mjekimini e psorijazes Hollesterellit dhe trigleciridit. BIOCILI relativisht mire ndikon ne tere organiymin, Fortson imunitetin, dhe regulon fotografi e gjakut.
Posaqrishte eshte e dpmosdoshme qe me kohe te nisel ne terapi pas vrtetimit e diagnoyese (hemo) (cito). RTG dhe terapit e tjera munde te komnbinojne me BIOCILIN.
BIOCILIN e shfrytzoine pacientet gjan e gjat ne shtetin tone, si dhe pacijnte jasht kufirit (Amerika, Zvicrra, Espanja, Austri, dhe Gjermania). Eshte organizuar servisi i sherbimeve shilluese ku mijeket specijalistet (konsultentet) ne kontaktin personalisht ose me telefon japin informatat per kete preparat. Ata gjithashtu udheheqin evidencen e sh fritzuesve e BIOCILIN dhe tubojne dokumentacijonin mbi smundjeve dhe reakcionaeve ne BIOCILIN. Nga shqimi ne kate dokumentacion munde te tregojme qe BIOCILIN me sukses e marin pacijentet me smundje te renda E mushnive, (ME dhe pa metastaze), pacijentet me smundje e trurit, melquise, pankreasit, lukthit, zorrese e trashe, veshkese, prostates, sistemit reproduktiv e femrave, gjitashtu e shfritzoi pacijentet me smundje lukurese (mallanom mallignum) si dhe ate me dmundje e gjakut linfa (M. Hočkin, limfa nijalloze).
Kur behet fjala pere smundjet kancerogene, BIOCILI me sukses shfytzohet te palopoza familijare e guhese, te kolitis ulseriznik dhe te multipleks skleroza. Eshet ceke se te nji numere e pacijentve rezultatet te jashtezakonsheme jane treguar me dozmin i perbashket BIOCILIT dhe imuno ose RTG terapi. Pere ate nuk eshte e nevojshme te tregoher qe BIOCILI eshte me shume se shpresa.
Per te gjitha informatat lajmrohuni ne tel. 00382 50 473 900, 00382 69 052 229
Prodhimi natyral, mbnasi t te cilitqendroine disa mjek te njohur, i ndihmoj pancijentve me smundje te renda.